Aankoopmakelaar in de ruime regio rond Berlicum

Aankoopmakelaar in de ruime regio ‘s-Hertogenbosch / Oss / Veghel

Omdat het zoeken naar een passende woning in circa 90% van de situaties via het internet verloopt kunt u als particulier een schat aan informatie verzamelen, maar hoe nu verder?

U heeft een woning op het oog en weet niet wat de vervolgstap is! Aankoophulp neemt voor u het vervolg traject volledig uit handen en begeleidt u op een professionele manier naar de aankoop en overdracht van uw nieuwe woning, zelfs de meterstanden worden voor u opgenomen!

Emotie is vaak de dief van uw portemonnee. Wij hebben die emotie bij uw woning niet. U bespaart geld door een heldere onderhandelingsstrategie, iets dat voor ons dagelijks werk is. Daarnaast hebben wij goede contacten met notarissen, taxateurs en hypotheekadviseurs en kunnen wij ook op dit gebied heel prijsbewust met u meedenken.

Een aankoopmakelaar inschakelen verdient zich terug! Wij hebben inzicht in de waarde en de (on)mogelijkheden van een woning. Hierdoor wordt u behoed voor het doen van een miskoop.

Regio Den Bosch, Oss, Veghel

Aankoophulp is als aankoopmakelaar al meer dan 10 jaar actief in het werkgebied Berlicum en een straal van 20 kilometer daaromheen.

Onder andere de volgende plaatsen vallen binnen ons werkgebied als taxateur en aankoopmakelaar: Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Vught, Haren, Oisterwijk, Udenhout, Helvoirt, Cromvoirt, ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Esch, Haaren, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Halder, Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Liempde, Heeswijk Dinther, Berlicum, Rosmalen, Engelen, Maliskamp, Empel, Vinkel, Heesch, Maren Kessel, Lith, Lithoijen, Oss, Loosbroek, Nistelrode, Uden, Vorstenbosch, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Bruchem, Velddriel, Kerkdriel, Alem, Rossum, Hurwenen en Zaltbommel.

Aankoop werkwijze:

 1. Ondersteuning en begeleiding bij de 2e bezichtiging.
  Nadat u een woning vond die u aanspreekt, schakelt u ons in. We maken een afspraak om samen nog eens naar de woning te gaan. Tijdens dat bezoek vertellen we wat we zien en denken van de algemene staat van onderhoud, of er gebreken zijn, wat we van de locatie denken.
 2. Onderzoek en analyse.
  Dan gaan we aan de slag: juridisch onderzoek bij het kadaster, checken het bestemmingsplan. We vragen informatie op over de woning bij de vereniging van eigenaren bij de verkopend makelaar. Hoe lang staat de woning te koop? Hoe zit het met soortgelijke woningen? Uiteindelijk komen we tot een waardering.
 3. Rust en succes bij uw onderhandeling.
  Met die waardering en in nauw overleg gaan we voor u onderhandelen. Dat geeft rust en het levert u geld op; we kennen de markt en de ‘regels van het spel’ en kunnen dus scherp voor u onderhandelen. We stellen ook de ontbindingsvoorwaarden op – als passende financiering ontbreekt of als er uit het bouwtechnisch onderzoek gebreken naar voren komen die niet acceptabel zijn.
 4. Een uitstekende afhandeling.
  Alle afspraken rondom de aankoop zijn vastgelegd in de koopovereenkomst. Die wordt opgesteld door de verkopende makelaar. Dan moet u denken aan: de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden voor financiering, de drie dagen bedenktijd, eventuele ontbindende voorwaarden voor het bouwtechnisch onderzoek, notaris, et cetera. Wij kijken het koopcontract na, adviseren over aanpassingen en bijstellingen en adviseren in een goede en goedkope notaris. Dat kan overigens honderden euro’s schelen.

  Let op! Voor de financiering van uw huis heeft u een taxatierapport nodig. Uw eigen aankoopmakelaar is niet onpartijdig (belangen verstrengeling) en mag dit dus niet opmaken.
 5. De overdracht.
  Uw aankoopmakelaar helpt u bij de inspectie van de woning bij levering, het opnemen van meterstanden van gas, water en elektra. Daarna controleren we ook de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.

  VOOR ALLE DUIDELIJKHEID!
  Wij zijn onafhankelijk van andere makelaars omdat wij zelf geen huizen verkopen! De verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper van de woning en dus niet voor de koper!

Tarieven aankoophulp

Voor de volledige begeleiding rekenen wij € 1.512,50 inclusief BTW.
Voordeel: U weet vooraf waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf!